Indiase viscurry met tomaat

Indiase viscurry met tomaat

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Indiase viscurry met tomaat

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Indiase milde currypasta (pot 283 g)
    • 1 gele paprika (in reepjes)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 2 blikken gepelde tomaten
    • 300 g
    • 2 el olijfolie
    • 400 g pangasiusfilets (in stukken)
    • 1 bosje koriander (grofgehakt)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok. Bak de ui en de paprika 1 minuut.

  3. Schep de currypasta erdoor en bak 1 minuut mee.

  4. Voeg vervolgens de blikken tomaat toe. Druk de tomaten met een spatel stuk en breng tegen de kook.

  5. Leg de vis in de saus en stoof in 5 minuten gaar.

  6. Verdeel de rijst over 4 kommen. Schep er de viscurry over en garneer met wat verse koriander.

Misschien vind je dit ook wel lekker!