Italiaanse vissoep

Italiaanse vissoep

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Italiaanse vissoep

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 ui
    • 2 teentjes
    • 1 venkelknol
    • 500 g kabeljauwfilets (of schelvisfilet)
    • 2 pakjes Knorr Bouillonketeltje Groenten
    • 1 el fijngehakte peterselie
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 400 g tomatenblokjes uit blik
    • 250 g Noorse garnalen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de venkel in dunne reepjes. 

  2. Verwarm de vloeibare margarine in een soeppan en fruit de ui met de knoflook en de venkel 5 minuten al omscheppend op middelhoog vuur.
  3. Voeg 1 l water, de tomatenblokjes en de inhoud van de bouillonketeltjes toe. Breng alles aan de kook, verlaag het vuur en laat de soep 10 minuten zachtjes koken.

  4. Voeg de kabeljauw en de garnalen toe en laat nog 5 minuten zachtjes koken. Schep de soep in borden of kommen en garneer met de peterselie.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!