Italiaanse wrap met rode pesto, ham, kaas en spinazie

Italiaanse wrap met rode pesto, ham, kaas en spinazie

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Italiaanse wrap met rode pesto, ham, kaas en spinazie

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g verse spinazie
    • 4 wraps (naturel)
    • 100 g Goudse kaas (geraspt)
    • 2 el
    • 1 el Bertolli vloeibaar voor koken, bakken en roerbakken
    • 6 el Bertolli voor op brood
    • 8 el Bertolli Pesto Rosso
    • 8 plakjes ham
    • 100 g gemengde sla
    • 4 el extra vergine olijfolie
    • 1 tl citroensap
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een hapjespan of wok en roerbak de spinazie ca. 4 minuten.
  3. Bestrijk de wraps aan één kant met de margarine voor op brood. Leg steeds een wrap met de bestreken kant naar beneden in een hete koekenpan of grillpan. Verdeel er vervolgens 2 eetlepels pesto, ¼ van de spinazie, 2 plakjes ham en ¼ van de kaas over. Vouw ze dubbel en bak de wraps 2 minuten aan elke kant. 

  4. Schuif de tortilla's op een bakplaat en houd de gevulde wraps in de oven warm tot ze alle vier zijn gemaakt.

  5. Maak een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie en het citroensap. Meng de dressing door de gemengde sla. 

  6. Verdeel de wraps over 4 borden en serveer de salade erbij.

Deze Italiaanse wrap met Bertolli pesto Rosso, ham, kaas en spinazie is een lekkere gevulde wrap die is afgeleid van de Italiaanse Piadina's.

Misschien vind je dit ook wel lekker!