Japanse mie met tofu

Japanse mie met tofu

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Japanse mie met tofu

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 bakje (à 375 gr) tofu naturel (uitgelekt en in blokjes)
    • 250 g eiermie
    • 2 el
    • 150 ml Conimex teriyaki woksaus (fles à 240 ml)
    • 1 struik paksoi (in repen)
    • 250 g champignons
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit in een wok de olie. Roerbak de tofu in 2 minuten bruin.

  3. Voeg de champignons toe en roerbak nog 1 minuut. Voeg de paksoi erdoor en bak de groente al omscheppend in 4-5 minuten knapperig gaar.

  4. Giet de mie af. Schep de mie met de woksaus door de groenten en tofu. Roerbak nog 1 minuut.

  5. Voeg zout en peper naar smaak toe en verdeel de mie over 4 kommen.

Nog zo'n lekker snel wokgerecht: Hollandse roerbak met kip

Lees ook: 7x gevarieerd wokken

Lees ook: Deze groenten doen het goed in je wok

Misschien vind je dit ook wel lekker!