Japanse noedels met kip en roerbakgroente

Japanse noedels met kip en roerbakgroente

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Japanse noedels met kip en roerbakgroente

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 zak woknoedels
    • 400 g kipfilets
    • 2 teentjes knoflook
    • 600 g Oosterse wokgroenten
    • 6 el Conimex hoisin woksaus
    • 1 handje geraspte kokos
    • scheutje olijfolie
    • 6 lente-uitjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat ze uitlekken
  2. Snijd de kipfilet in stukjes. Pel en snijd de knoflook in plakjes.
  3. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in lengte in reepjes.
  4. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kip en de knoflook ca. 5 minuten.
  5. Voeg de groenten toe en wok deze 3 minuten mee.
  6. Rooster ondertussen in een hete, droge koekenpan de kokos in ca 1 minuut goudbruin. Doe de noedels, de geroosterde kokos en de woksaus door de kip en wok nog 2 minuutjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!