Kaasomelet met roomchampignons

Kaasomelet met roomchampignons

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kaasomelet met roomchampignons

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 sjalotten
    • 2 tenen knoflook (fijngesneden)
    • 8 eieren
    • 3 el peterselie fijngehakt
    • 400 g champignons in plakjes
    • 100 g geraspte oude kaas
    • 8 sneden brood
    • 100 ml
    • 6 el olijfolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Klop de eieren los. Meng er de kaas en zout en peper naar smaak door. Bak van het eimengsel en 4 eetlepels olijfolie 4 omeletten.

  2. Rooster intussen het brood en verhit de laatste 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Fruit de sjalot met de knoflook. Bak de champignons 3 minuten mee.

  3. Schenk 100 ml water in de pan en verwarm nog 1 minuut.

  4. Maak de champignons af met de slagroom, de peterselie en zout en peper naar smaak.
  5. Leg de omeletten op 4 borden, schep er de roomchampignons op en klap dubbel. Serveer met de toast.

Misschien vind je dit ook wel lekker!