Kwarktaart met frambozen

Kwarktaart met frambozen

Ik heb alle tijd Iets moeilijker Iets duurder

Kwarktaart met frambozen

Ingrediënten voor 8 personen
  • Ingrediënten

    • 40 g
    • 500 g frambozen
    • 2 el
    • 1 takje munt
    • 200 ml
    • 12 g (in blaadjes)
    • 100 g
    • 1 el vanillesuiker
    • 80 g margarine
    • 80 g amarettikoekjes (verkruimeld)
    • 350 g kwark
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Smelt de margarine en meng dit met de koekkruimels en het amandelpoeder. Druk het mengsel gelijkmatig uit in een springvorm. Laat vervolgens opstijven in de koelkast.

  2. Meng de kwark met de suiker en vanillesuiker tot een gladde massa.

  3. Week de gelatine in koud water en knijp uit. Verwarm het citroensap en roer er de gelatine door tot het volledig is opgelost. Doe de gelatine bij de kwark en meng het goed.

  4. Klop de room stijf en schep door de kwark.

  5. Verdeel de helft van de frambozen over de koekbodem. Schep er het kwarkbeslag op en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Werk af met de rest van de frambozen en plukjes munt.

Misschien vind je dit ook wel lekker!