Kabeljauw met spek en selderij

Kabeljauw met spek en selderij

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Kabeljauw met spek en selderij

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el (grof gehakt)
    • 1 gele of rode paprika (in blokjes)
    • 25 g
    • 700 g aardappelschijfjes (koelvers)
    • 3 stengels bleekselderij (in reepjes)
    • 400 g kabeljauwfilets
    • 100 ml droge witte wijn
    • 125 g gerookte spekblokjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Smelt de boter en bak de spekblokjes tot ze knapperig zijn.

  2. Bak de bleekselderij en paprika 2 minuten mee.

  3. Schep de aardappelschijfjes erdoor. Schenk de wijn in de pan en stoof afgedekt 5 minuten.

  4. Bestrooi de visfilet met zout en peper en leg het op de aardappelschijfjes. Stoof het geheel met de deksel op de pan in nog 5 minuten gaar.

  5. Strooi de peterselie erover en serveer op 4 borden.