Kabeljauwfilet met pepersaus

Kabeljauwfilet met pepersaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kabeljauwfilet met pepersaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 75 ml (flesje 100 ml)
    • 25 g margarine
    • 1 sjalot (gesnipperd)
    • 400 g kabeljauwfilets (in stukken)
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 1 el groene peperkorrels (potje 100 gr)
    • 125 ml crème fraîche
    • 800 g broccoli (in roosjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in een bodem water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.

  3. Smelt de margarine in een koekenpan. Bestrooi de kabeljauwfilet met zout en peper en bak de vis in 3 minuten per kant gaar. Neem de vis uit de pan.

  4. Fruit in het bakvet de sjalot. Voeg de groene peperkorrels en de madeira toe en kook 1 minuut.

  5. Roer de crème fraîche met peper naar smaak erdoor.
  6. Verdeel de broccoli en de kabeljauwfilet met pepersaus over 4 borden. Serveer met de aardappelen.