Kabeljauwschotel

Kabeljauwschotel

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kabeljauwschotel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 tomaten
    • 450 g aardappels (ongeschild in partjes)
    • 1 ui
    • 0.5 tl zout
    • 1 el olijfolie
    • 450 gram kabeljauw
    • 3 tenen fijngesneden knoflook
    • 0.5 tl gedroogde oregano
    • 1 bosje rucola
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C. Vermeng in een ovenschaal van 22 × 32 cm de aardappelschijfjes met de uienringen, olijfolie en ¼ theelepel zout.

  2. Bak de aardappels 20 minuten; schep ze halverwege om. Schep de tomaten, knoflook en oregano door de aardappelschijfjes. Verdeel de rucola erover. Schik de blokjes vis erop. Strooi de rest van het zout erover.

  3. Dek de schaal af met aluminiumfolie en plaats hem nog 15 tot 18 minuten in de oven, tot de vis net gaar is. Verdeel groenten, vis en het vocht op de borden.