Kalfsvlees met witlof

Kalfsvlees met witlof

Mag even duren Erg makkelijk Iets duurder

Kalfsvlees met witlof

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 4 tomaten (in partjes)
    • 4 stronkjes witlof (in partjes)
    • 35 g
    • 2 dl
    • 2 el olijfolie
    • 2 el (gehakt)
    • peper
    • zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd het vlees in blokjes. Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in partjes, doe dit ook bij de witlof. Hak 2 eetlepels dragon fijn.

  2. Bak het vlees goudbruin in de olie. Kruid met peper en zout en blus het vlees met de helft van de wijn. Schep het uit de wok en houd apart.

  3. Doe de witlof in de wok, laat even bakken en voeg dan de tomaten toe. Laat onder het deksel enkele minuten sudderen.

  4. Schep de tomatenpuree, dragon en resterende wijn erdoor. Doe het vlees er weer bij en laat alles nog even doorbakken.

Misschien vind je dit ook wel lekker!