Kalkoenfilet met perzikjus

Kalkoenfilet met perzikjus

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kalkoenfilet met perzikjus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g kalkoenfilets
    • 1 ui gesnipperd
    • 800 g broccoli (in roosjes)
    • 2 el (fijngehakt)
    • 2 el abrikozenjam.
    • 25 g margarine
    • 700 g krieltjes (koelvers)
    • 3 perziken
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Smelt in een braadpan de margarine. Bestrooi de kalkoenfilet met zout en peper en bak in 20 minuten bruin en gaar.

  2. Kook de krieltjes in 10 minuten gaar. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar. Neem het vlees uit de pan.

  3. Fruit de ui en bak de perzik mee. Roer de jam erdoor en schenk 75 ml water in de pan. Laat ca. 2 minuten koken.

  4. Snijd de kalkoenfilet in plakjes en leg ze op een schaal. Schep er de jus bij. Serveer met de krieltjes en de broccoli.