Kalkoenlapjes met salie en ratatouille

Kalkoenlapjes met salie en ratatouille

Mag even duren Erg makkelijk Goedkoop

Kalkoenlapjes met salie en ratatouille

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 kalkoenlapjes
    • 2 takjes
    • 2 el (gehakte)
    • 2 stengels selderij
    • 2 wortels
    • 1 tl paprikapoeder
    • 1 tl tomatenpuree
    • scheut witte wijn
    • olijfolie
    • peper
    • zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Spoel de bleekselderij, schil de wortelen en snijd ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in een pan met 2 eetlepels olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met wijn. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven.

  2. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 eetlepels olijfolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven.

  3. Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!