Karbonaadjes met gebakken krieltjes en citroenboontjes

Karbonaadjes met gebakken krieltjes en citroenboontjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Karbonaadjes met gebakken krieltjes en citroenboontjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g krieltjes
    • 4 ribkarbonades
    • 500 g boontjes
    • 1 citroen
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bestrooi de karbonades met peper en zout. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Doe 2 eetlepels Blue Band Vloeibaar in de pan. Wacht tot de crèmekleurige laag transparant wordt en vervolgens verdwijnt. Wacht nog 10 seconden en leg het vlees in de pan. Bak het vlees in ca 10 minuten bruin en gaar.

  2. Verhit een koekenpan op hoog vuur. Doe 2 eetlepels Blue Band vloeibaar in de pan. Wacht tot de crèmekleurige laag transparant wordt en vervolgens verdwijnt. Wacht nog 10 seconden en doe de krieltjes in de pan. Bak ze in ca 20 minuten goudbruin.

  3. Kook de boontjes met wat zout in ca 10 minuten beetgaar. Rasp er een beetje citroenschil over, bestrooi met wat verse peper en maak af met een kneepje Blue Band Vloeibaar.

  4. Serveer het karbonaadje met de krieltjes en de citroenboontjes. Garneer met een partje citroen.