Kerriepartjes met spruitjes en kipkrokant

Kerriepartjes met spruitjes en kipkrokant

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Kerriepartjes met spruitjes en kipkrokant

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g spruitjes
    • 1 kg aardappel
    • 1 pot appelmoes (of compote naar keuze)
    • 4 kipschnitzels
    • 1 ui
    • 2 tl
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in partjes in kook ze 10 minuten in weinig water met zout.

  2. Kook de spruitjes in 8-10 minuten beetgaar. Smelt in een koekenpan 2 eetlepels zonnebloemolie. Bak de aardappelpartjes in 8 minuten goudbruin en gaar.

  3. Smelt intussen in een koekenpan de resterende 2 eetlepels olie en bak de schnitzels goudbruin en krokant.

  4. Bak de ui 1 minuut met de aardappelpartjes mee. Bestrooi met de kerriepoeder en bak nog 2-3 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

  5. Verdeel de kerriepartjes met de spruiten over 4 borden en leg er een kipkrokantschnitzel bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!