Kerrierijst met spitskool

Kerrierijst met spitskool

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kerrierijst met spitskool

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 kippenbouten
    • 1 uitje, gesnipperd
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • zout en peper
    • 600 g spitskool (in reepjes)
    • 1 l kippenbouillon
    • 2 tl
    • 75 g ongezouten cashewnoten
    • 300 g witte rijst
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de kippenbouten in de bouillon in 20-25 minuten gaar. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de vloeibare margarine in een wok. Fruit de ui. Bak de spitskool 5 minuten mee.

  3. Schep de kerriepoeder erdoor en bak nog 1 minuut.

  4. Haal het kippenvlees van de bouten en verdeel in kleine stukjes. Giet de rijst af. Bak de rijst en het kippenvlees 2-3 minuten met de groenten mee.

  5. Schep er de cashewnoten door en breng op smaak met zout en peper.

Nog zo'n heerlijk rijstgerecht met kip en kerrie: Kerriekip met rijst

Lees ook: 5x feel good snacks

Lees ook: Fun facts: 6x vreemde eetgewoontes van beroemdheden

Misschien vind je dit ook wel lekker!