Kip kersen kerrietaart van Marjon

Kip kersen kerrietaart van Marjon

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kip kersen kerrietaart van Marjon

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Becel Olieblend
    • 1 handje geraspte kaas
    • 500 g kipfilets
    • 1 bakje crème fraîche
    • 1 blik croissantdeeg
    • 2 zakjes kerriesaus
    • 2 potten kersen zonder pit
    • 2 teentjes knoflook
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.

  2. Bak de kipfilet met de knoflook in wat olie bruin.

  3. Voeg de zakjes kerriesaus toe (zonder water), roer goed om en voeg de kersen toe. Doe de crème fraîche erbij en roer het geheel goed door.

  4. Bekleed de bakvorm met deeg en strooi eventueel nog wat paneermeel over de bodem.

  5. Doe het kipmengsel in de vorm. Leg het eventueel overgebleven deeg (in een mooi patroon) over het mengsel en bestrooi met wat geraspte kaas.

  6. Doe de vorm in de oven en bak de taart in ca. 20 minuten bruin.