Kip korma met wokgroente

Kip korma met wokgroente

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kip korma met wokgroente

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 uien (grof gesneden)
    • 2 el amandelschaafsel
    • 400 g kipfilets
    • 300 g
    • 4 el zonnebloemolie
    • 400 g Oosterse wokgroenten
    • 425 g kormasaus (1 pot)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olie.

  2. Bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak ze 10 minuten.

  3. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel goudbruin.
  4. Schenk de saus bij de kipfilet en verwarm 5 minuten. Verhit in een wok de laatste 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui. 

  5. Bak de wokgroente al omscheppend in 4 minuten knapperig gaar.

  6. Schep de rijst met de groenten op 4 borden. Verdeel er de kipfilet met de saus over. Bestrooi met amandelschaafsel.

  7. Aantal kcal: 715 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!