Kip met citroen en olijven

Kip met citroen en olijven

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Kip met citroen en olijven

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 kipdrumsticks
    • 3 el olijfolie extra vergine
    • 2 citroenen
    • 200 g groene olijven zonder pit
    • 250 ml
    • 2 el Bertolli Pesto Rosso
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de citroenen in dunne plakjes. Bestrooi de drumsticks met zout en peper.
  2. Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak hierin de drumsticks in 5 minuten rondom lichtbruin. Verdeel de plakjes citroen en de olijven ertussen.
  3. Schenk de kippenbouillon erbij en schep 2 eetlepels Bertolli pesto Rosso door het vocht. Stoof de drumsticks zonder deksel in 25 - 30 minuten zachtjes gaar, en laat het vocht wat verdampen.

Een zalig recept waarin de kip centraal wordt gesteld en bereid in citroen en de Bertolli pesto Rosso. De olijven maken deze Italiaanse kip helemaal af.