Kip tandoori met peultjes, prei en zure room

Kip tandoori met peultjes, prei en zure room

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kip tandoori met peultjes, prei en zure room

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 prei
    • 3 kipfilets
    • 125 g Blue Band Finesse
    • 1 pak Knorr Wereldgerecht Indiase Kip Tandoori
    • 250 g peultjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilet in repen en de prei in ringen. Meng de marinademix met 3 eetlepels olie, schep om met de kipreepjes en laat ze 10 minuten marineren. Kook de rijst uit het pakket gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Bak ondertussen de kip in een hete koekenpan goudbruin. Roerbak vervolgens de prei en peultjes 3 minuten op hoog vuur mee. Blus dit af met 300 ml water en roer de sausmix erdoor. Breng het aan de kook en laat het 1 a 2 minuten zachtjes doorkoken.

  3. Schep de zure room door het gerecht en laat het nog 2-3 minuten op laag vuur doorwarmen.
  4. Serveer met de rijst.

Misschien vind je dit ook wel lekker!