Kipcurry met kokos en koriander

Kipcurry met kokos en koriander

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Kipcurry met kokos en koriander

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g witte rijst
    • 3 el Blue Band Vloeibaar
    • 300 g kipfilet in blokjes
    • 150 g champignons (in schijfjes (gesneden))
    • 1 tl Conimex sambal oelek
    • 200 ml
    • 200 ml Conimex kokosmelk
    • 1 el Conimex gembersiroop
    • 15 g
    • 1 zakje Knorr kerriesaus
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit de vloeibare margarine in een wok en bak de kipblokjes rondom bruin. Schep de champignons erdoor en bak ze 2-3 minuten mee.
  3. Schep de sambal, de kokosmelk, het water en sausmix en tot slot de gembersiroop erdoor. Breng het al roerend aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes pruttelen. Knip de ondertussen de koriander fijn.
  4. Schep de rijst op vier borden en schep de kipcurry erover. Garneer de borden met de koriander.
Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!