Kipfilet met pastaschelpjes

Kipfilet met pastaschelpjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kipfilet met pastaschelpjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 kipfilets
    • 300 g (schelpjes in verschillende kleuren)
    • 500 g doperwten (diepvries)
    • peper
    • grof zeezout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bestrijk de kipfilets met olijfolie. Kruid ze met de gedroogde tijm en een snufje rode peper (of paprikapoeder).

  2. Bak ze kort rondom aan in een beetje hete olijfolie. 

  3. Kook de pastaschelpjes beetgaar in gezouten water, doe de laatste minuut de kervel erbij. Blancheer de doperwtjes 5 minuten in gezouten water. 

  4. Giet af. Vermeng de pasta en de erwtjes met 1 eetlepel olijfolie. Kruid met peper uit de molen. Verdeel over de borden. 

  5. Leg er de kipfilets bij. Strooi er wat grof zeezout op. Serveer meteen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!