kipfilet pesto met paddestoelenrisotto

kipfilet pesto met paddestoelenrisotto

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

kipfilet pesto met paddestoelenrisotto

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 450 g Italiaanse roerbakmix
    • 4 kipfilets (pesto)
    • 3 el vloeibare margarine
    • 250 g kastanje champignons
    • 275 g risotto
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bereid de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  2. Maak de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Verhit 1 eetlepel margarine in een koekenpan en bak de champignons 5 minuten. Schep de champignons bij de risotto. 

  3. Verhit in een andere koekenpan met antiaanbaklaag 1 eetlepel margarine en bak de kipfilets in 20 minuten bruin en gaar. 

  4. Verhit de rest van de margarine in de koekenpan (met de champignons) en laat de roerbakmix op matig vuur ontdooien. Roerbak daarna op hoog vuur 5 minuten. Serveer de kipfilets met de risotto en groenten.

Misschien vind je dit ook wel lekker!