Kipgehakt met snijbonen en Griekse kruiden

Kipgehakt met snijbonen en Griekse kruiden

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kipgehakt met snijbonen en Griekse kruiden

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 (boeren)beschuit
    • 350 g kipgehakt
    • olie
    • 1 ei
    • 1 zak snijboon
    • 2.5 el griekse kruiden
    • 1 bouillonblokje
    • 1 zak voorgesneden aardappelen 450 gram (partjes, schijfjes, wokjes, opbakaardappeltjes)
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kruid het kipgehakt met de Griekse kruiden, een ei en een fijngeknepen beschuit of wat paneermeel.

  2. Gaar ondertussen de aardappelen voor in de magnetron. Prik een paar gaatjes in het zakje en leg ze in de magnetron. 4,5 minuut op vol vermogen is voldoende. Geen magnetron? Dan gaar je ze gewoon wat langer in de koekenpan.

  3. Kook de snijboontjes gaar in water met een bouillonblokje of snufje zout. Bak ondertussen de aardappeltjes met ook wat Griekse kruiden erover gestrooid en rul je gehakt in een derde pan. Als het gehakt gaar is kiep je de afgegoten groenten en gebakken aardappelen erbij en kan je het serveren.

Misschien vind je dit ook wel lekker!