Kiplekker Kippetje

Kiplekker Kippetje

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Kiplekker Kippetje

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 385 g kipfilet (3 stuks)
    • 4 el Calvé mayonaise (Calvé Licht en Romig)
    • 3 el
    • 1 tl gedroogde Italiaanse kruiden
    • 30 g Parmezaanse kaas
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C (heteluchtoven op 170 °C).
  2. Meng in een kommetje de mayonaise, de Parmezaanse kaas en de helft van het paneermeel. Leg de kipfilets tegen elkaar aan in een ovenschaal en besmeer ze met het mayonaise-kaasmengsel. Meng de rest van het paneermeel met de Italiaanse kruiden en strooi dit erover.

  3. Bak de kipfilets in 35 minuten goudbruin in de oven.

Kiplekker kippetje uit de oven. Een heerlijke kipschnitzel met een krokant jasje van Parmezaanse kaas en paneermeel. Maak hem van te voren al klaar en doe de kiplekker kip samen met wat aardappelpartjes in de oven.

Bron: Calvé