Kippasta met prei-kaassaus

Kippasta met prei-kaassaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kippasta met prei-kaassaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el (fijngehakt)
    • 2 el Bertolli olijfolie
    • 100 ml Blue Band Finesse
    • 600 g prei (in ringen)
    • 300 g kipfilets
    • 300 g
    • 75 g (geraspte)
    • 1 kippenbouillon (blokje)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de kipfilet in ruim water met het bouillontablet in 15 minuten gaar. Kook de penne in ruim kokend water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit in een koekenpan de olijfolie.

  2. Bak de prei 4 minuten. Verdeel de kipfilet in stukjes. Voeg de Blue Band Finesse, de kipfilet en de kaas aan de prei toe. Giet de pasta af en schep deze door de prei.

  3. Voeg een scheut van het kippenkookvocht toe, zodat er een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met de kervel, zout en peper en verdeel de pasta over 4 diepe borden.

  4. Dit gerecht bevat ca. 558 kcal p.p.