Kippensoep met ‘n eitje

Kippensoep met ‘n eitje

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kippensoep met ‘n eitje

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 kipdrumsticks
    • 1 prei (in ringen)
    • 1 stokbrood
    • 1 zak Hollandse roerbakgroenten (400 g)
    • 2 l (van tablet)
    • 4 eieren
    • 100 g witte rijst
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de kipdrumsticks in de bouillon in 15 minuten gaar. Kook de eieren in 8 minuten hard. Pel en halveer de eieren. Neem de drumsticks uit de soep.

  2. Voeg de groenten en de rijst toe en kook de soep 10 minuten, tot de rijst gaar is. 

  3. Haal het kippenvlees van de drumsticks en doe terug in de soep. Breng de soep op smaak met zout en peper.

  4. Verdeel de soep over 4 kommen, leg het ei in de soep en serveer met het stokbrood.

Iedere week een andere maaltijdsoep op tafel? Wij helpen je graag!

Lees ook: Zo pel je een ei in 10 (!) seconden

Lees ook: Zo raak jij je online recepten niet meer kwijt

Misschien vind je dit ook wel lekker!