Kipsate met broccolirijst

Kipsate met broccolirijst

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Kipsate met broccolirijst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el Conimex Ketjap
    • 4 el Conimex wokolie
    • 4 el cashewnoten (gezouten)
    • 250 ml
    • 300 g kipfiletblokjes
    • 3 el (Calvé)
    • 300 g
    • 800 g broccoliroosjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Rijg vervolgens de kipblokjes aan satéprikkers. Kook de broccoli in 8 minuten beetgaar.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels wokolie en bak de kipsaté in 10 minuten goudbruin en gaar.

  3. Verwarm in een steelpan de pindakaas, de rijstmelk en de ketjap en roer glad. Breng op smaak met peper of met sambal. 

  4. Giet de rijst en de broccoli af. Schep de broccoli met de cashewnoten door de rijst.

  5. Verdeel de rijst, de kipsaté en de satésaus over 4 borden.
  6. Dit gerecht bevat ca. 510 kcal p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!