Kipsaté met ciabatta en groene salade

Kipsaté met ciabatta en groene salade

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kipsaté met ciabatta en groene salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 Calvé pindasaus mild
    • 300 g kipfilets
    • 1 ciabatta
    • 1 komkommer
    • 1 avocado
    • 1 zak veldslamelange
    • 3 el olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC.

  2. Snijd de kipfilets in blokjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Bak de kip in 10 minuten bruin en gaar.

  3. Zet een kommetje op het vuur voor het opwarmen van de pindasaus. Voeg aan 1 deel pasta minstens 1 deel water of melk toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat de saus 2 minuten zachtjes doorkoken. Voeg tijdens het koken eventueel nog wat extra water toe voor een mooie gladde saus.

  4. Snijd de komkommer en de avocado in blokjes en meng deze in een schaal met de veldsla. Voeg eventueel nog andere groenten toe.

  5. Rijg de kip aan spiesjes of satéstokjes en serveer ze samen met de saus, de salade en het gesneden brood.