Kipwrap met mango

Kipwrap met mango

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kipwrap met mango

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el Calvé mayonaise (Hellman's)
    • 1 mango (in plakjes)
    • 1 gele paprika, in reepjes gesneden
    • 300 g kipfilets (in reepjes)
    • 1 rode ui (in ringen)
    • 1 blikje mais (uitgelekt)
    • 200 g ijsbergsla met tuinkruiden
    • 8 tortilla wraps
    • 125 ml crème fraîche
    • 2 tl
    • 1 rode ui (in ringen)
    • 2 el zonnebloemolie
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bestrooi de kipreepjes met de kerriepoeder en zout en peper naar smaak. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de kipreepjes 2 minuten.

  2. Voeg de paprika toe en bak nog 5 minuten. Schep er de uiringen en maïs door en bak nog 1 minuut. Verwarm intussen de wraps volgens de aanwijzingen. Meng de zure room met de mayonaise.

  3. Besmeer de wraps met 3/4 van de room. Beleg de wraps met een beetje ijsbergsla, de kipreepjes met de groenten en schijfjes mango. Bestrooi met zout en peper.

  4. Rol de wraps op en wikkel ze in een servet of zet ze vast met een prikker. Verdeel de wraps over 4 borden.

  5. Verdun de rest van de room met 1-2 eetlepels water. Voeg zout en peper naar smaak toe. Meng er de rest van de ijsbergsla door. Serveer de salade bij de wraps.

  6. Aantal kcal: 525 p.p.