Kleine worstenbroodjes

Kleine worstenbroodjes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Kleine worstenbroodjes

Ingrediënten voor 12 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g (vers of diepvries)
    • 500 g
    • 1 eidooier
    • bloem
    • 0.5 tl chilivlokken
    • peper
    • zout
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Meng het gehakt met de chilivlokken. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  3. Snijd het bladerdeeg in plakjes van 5 x 10 cm. Schep op één helft van elk plakje wat gehakt. Sla er de andere helft over en druk de rand wat aan met een vork.

  4. Bestrijk de worstenbroodjes met eidooier en kruid ze eventueel nog met wat peper. Zet 25 à 30 minuten in de oven. Serveer de worstenbroodjes lauw.

Lekker als hapje of lunch

Misschien vind je dit ook wel lekker!