Knapperige slastamppot met gebakken feta

Knapperige slastamppot met gebakken feta

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Knapperige slastamppot met gebakken feta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g
    • 200 ml
    • 1 rode paprika (in blokjes)
    • 3 el Becel Olie Blend
    • 1 blikje mais (300 g, uitgelekt)
    • 2 plakken feta (à 150 g) (in blokjes)
    • 1.5 kg kruimige aardappelen (geschild)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de fetablokjes 2-3 minuten, tot de kaas begint te smelten. Giet intussen de aardappelen af.

  3. Doe de melk bij de aardappelen in de pan. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de veldsla, de paprika, de maïs, de feta en zout en peper naar smaak door de stamppot.

Nog zo'n lekkere vegetarisch stamppot met kaas: Stamppot met prei en gebakken brie

Lees ook: 7 tips voor éxtra lekkere stamppot

Lees ook: Gezond snacken tijdens je werk

Misschien vind je dit ook wel lekker!