Knapperige taco’s met gehakt

Knapperige taco’s met gehakt

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Knapperige taco’s met gehakt

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 blikje mais (200 g) (uitgelekt)
    • 1 zakje taco kruidenmix (bijvoorbeeld Santa Maria original, 40 g)
    • 1 pot taco saus mild (bijvoorbeeld Santa Maria taco saus, 230 g)
    • 1 pak tacoschelpen (12 stuks)
    • zure room (optioneel)
    • 1 el olie
    • 200 g
    • 3 tomaten (in blokjes)
    • 400 g
    • 150 g geraspte jongbelegen kaas
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de tacoschelpen in de oven. Verhit olie in een koekenpan en bak het gehakt bruin.

  2. Voeg de taco kruidenmix en 100 ml water toe aan het vlees en roer alles goed om. Laat het vlees ca. 8 minuten zonder deksel sudderen.

  3. Vul de tacoschelpen met het gehakt. Garneer met de ijsbergsla, mais, tomatenblokjes, geraspte kaas en eventueel wat zure room of taco saus.

Misschien vind je dit ook wel lekker!