Knapperige visfilets met sperziebonen met cocktailuitjes

Knapperige visfilets met sperziebonen met cocktailuitjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Knapperige visfilets met sperziebonen met cocktailuitjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g visfilets (stevige visfilet, bijv. tilapia (4 stuks))
    • 50 g cornflakes
    • 1 zakje à la minute Knorr Aardappelpuree
    • 1 ei
    • 600 g sperziebonen (diepvries of vers)
    • 5 el Blue Band Vloeibaar
    • 2 el zilveruitjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verkruimel de cornflakes. Klop het ei.
  2. Doop de visfilets eerst in het ei en dan in de verkruimelde cornflakes, zodat de filets aan beide kanten een paneerlaag hebben. Zet de visfilets in de koelkast (minimaal 5 minuten). Haal ondertussen de bonen af en kook deze 6 tot 8 minuten in kokend water met een mespuntje bouillonpoeder. Giet de bonen af en doe terug in de pan.
  3. Meng 1 eetlepel Blue Band vloeibaar en de zilveruitjes erdoor. Breng op smaak met peper. Laat een koekenpan op hoog vuur heet worden. Verhit 3 eetlepels vloeibare margarine in de pan en bak de visfilets 4 tot 6 minuten op halfhoog vuur totdat ze aan alle kanten bruin en knapperig zijn.
  4. Verwarm de aardappelpuree op halfhoog vuur. Voeg de rest van het ei toe, de resterende eetlepel vloeibare margarine en peper naar smaak. Meng goed door. Verdeel de visfilets over de borden en serveer met de sperziebonen en de aardappelpuree.