Knoflookfrites met pangasiusflakes

Knoflookfrites met pangasiusflakes

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Knoflookfrites met pangasiusflakes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 aardappels
    • 4 pangasiusflakes
    • zeezout
    • 4 el olijfolie
    • 1 ravigottesaus
    • 1 veldsla
    • 6 tenen knoflook
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Snijd de aardappelen in dunne reepjes, laat ze 10 minuten weken in water en dep ze daarna droog. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Meng de olijfolie met drie tenen geperste knoflook en haal de aardappelreepjes hier doorheen. Verdeel de frites over een ovenrek, bestrooi ze met zeezout en bak ze ongeveer 25 minuten op 220°C totdat ze lekker knapperig zijn.

  3. Ondertussen wok je de pangasiusfilet 8 minuten op hoog vuur. Serveren met sla en ravigottesaus bij de pangasiusfilet.