Knolselderijsoep met ardennerpaté

Knolselderijsoep met ardennerpaté

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Knolselderijsoep met ardennerpaté

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 vastkokende aardappelen (geschild, in blokjes)
    • 1 l groentebouillon (Knorr) (van tablet)
    • 1 knolselderij. (geschild en in blokjes)
    • staafmixer
    • 2 el
    • 125 ml
    • 150 g ardennerpaté
    • 8 sneetjes donker roggebrood
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Breng de knolselderij in de bouillon aan de kook en kook in 10 minuten gaar. Pureer de soep. Voeg de aardappelblokjes toe en kook ze in 10 minuten gaar.

  2. Besmeer intussen het brood met de paté.
  3. Schenk de slagroom in de soep en verwarm nog 1 minuut zonder te koken. Voeg de tijm en zout en peper naar smaak toe.

  4. Schep de soep in 4 kommen en serveer met het roggebrood.

Misschien vind je dit ook wel lekker!