Knuffelbeer cupcakes

Knuffelbeer cupcakes

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Knuffelbeer cupcakes

Ingrediënten voor 12 personen
    • 210 g Blue Band Cake & Koekjes
    • 80 g (fijn)
    • 1 zakje vanillesuiker
    • 2 eieren
    • 110 g
    • 1 tl bakpoeder
    • 130 g pure chocolade
    • 12 marshmallows (mini, wit, gehalveerd)
Minder dan 30 minuten

  1. Verwarm de oven voor tot 180 ˚C. Klop met de mixer 110 g Blue Band Cake & Koekjes met de fijne kristalsuiker en de vanillesuiker totdat het licht en luchtig is. Voeg één voor één de eieren toe en blijf kloppen.

  2. Zeef het tarwebloem boven het mengsel en voeg het bakpoeder toe. Klop tot alle ingrediënten goed gemengd zijn.

  3. Plaats de papieren cupcakevormpjes in de muffinvorm en vul ze vervolgens tot 2/3 met het beslag. Bak de cupcakes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven goudbruin en gaar. Laat de cupcakes afkoelen.

  4. Smelt 100 g Blue Band Cake & Koekjes in een pan en voeg de pure chocolade toe. Roer door tot het goed gemengd is. Laat het mengsel afkoelen en dikker worden. Strijk met een lepel het chocolademengsel op de cupcakes.

  5. Maak van de eierkoeken de oren en snuit van de beer. Gebruik de gehalveerde mini-marshmallows voor de oogjes van de beer. Maak de knuffelbeer af met de chocolade decoratiestift.

Misschien vind je dit ook wel lekker!