Korma gehaktballetjes

Korma gehaktballetjes

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Korma gehaktballetjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 pot patak’s kormasaus (450 g)
    • 3 el olijfolie
    • 1 rode ui (zeer fijn gesneden)
    • 1 el koriander (fijngesneden, + extra voor de garnering)
    • 600 g
    • 2 tl fijn gesneden gember
    • 2 tl fijn gesneden knoflook
    • 2 eieren
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng het gehakt met de ui, knoflook, gember, koriander en eieren in een kom. Vorm kleine gehaktballetjes van het mengsel.

  2. Verhit de olie in een pan en bak de gehaktballetjes tot ze bruin en gaar zijn.
  3. Voeg de Korma saus toe en breng het geheel aan de kook. Serveer met rijst of aardappels en garneer met wat koriander.

Misschien vind je dit ook wel lekker!