Korte pasta met tonijn & bleekselderij

Korte pasta met tonijn & bleekselderij

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Korte pasta met tonijn & bleekselderij

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el olijfolie
    • 2 tenen knoflook (geperst)
    • 300 g pipe rigate (pasta) (of schelpjespasta)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
    • 2 blikjes John West tonijnstukken in olijfolie (uitgelekt)
    • 4 stengels bleekselderij (in reepjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen beetgaar. 

  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de ui met de knoflook. Bak de bleekselderij 4 minuten mee.

  3. Voeg de tomaat toe en verwarm de saus 8-10 minuten zachtjes. Schep er de tonijn door en breng op smaak met zout en peper.

  4. Verdeel de pasta met de tonijnsaus over 4 diepe borden en bestrooi naar wens met malse bleekselderijblaadjes uit het hart van de struik.
  5. Aantal kcal: 465 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!