Krabsalade met groene sla en pittige tomatensaus

Krabsalade met groene sla en pittige tomatensaus

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Krabsalade met groene sla en pittige tomatensaus

Ingrediënten voor 4 personen
    • 2 el Calvé mayonaise
    • 0.5 el Calvé ketchup
    • 1 zak nacho's (tortilla chips)
    • 2 el Bertolli Pesto Rosso
    • 0.5 tl cayennepeper
    • 200 g surimisticks
    • 4 bosuien
    • 100 g botersla
Minder dan 30 minuten

  1. Meng de mayonaise met de ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de surimisticks in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.

  2. Leg een blaadje sla op de bodem van de 4 glazen. Besprenkel met wat saus. Leg er een paar stukjes surimi op en besprenkel met nog wat saus. Herhaal dit 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met de saus.

  3. Steek in elk glas een nachochip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast.
Bron: Calvé