Krokante chocoladenestjes

Krokante chocoladenestjes

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Krokante chocoladenestjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 270 g pure chocolade
    • 20 g hazelnoten (gepeld)
    • 20 g gepelde amandelen
    • 20 g cashewnoten
    • 20 g
    • 140 g suikereitjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Hak de hazelnoten, amandelen en cashewnoten fijn. Meng ze met de gepofte rijst.
  2. Breek de chocolade in stukken en smelten ze au bain marie. Roer er daarna de noten- en rijstmix door.

  3. Verdeel het mengsel over 4 siliconevormpjes, met een holte in het midden (of zet een ingevet borrelglaasje in het midden van de vorm). Zet de vormpjes minstens 2 uur in de koelkast.

  4. Ontvorm de nestjes op de borden en vul ze met suikereitjes.