Kro­kan­te kip­schnit­zel met Hol­lands bo­nen­pan­ne­tje

Kro­kan­te kip­schnit­zel met Hol­lands bo­nen­pan­ne­tje

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Kro­kan­te kip­schnit­zel met Hol­lands bo­nen­pan­ne­tje

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tl (gedroogd)
    • 50 g margarine
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 4 kipschnitzels
    • 26 g Knorr kerriesaus (zakje mix)
    • 700 g krieltjes
    • 250 ml
    • 600 gram gebroken sperziebonen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Smelt 25 g margarine in een hapjespan en bak de krieltjes in 10 minuten goudbruin en gaar. Smelt de rest van de margarine in een koekenpan. Bak de kipschnitzels in 10 minuten goudbruin en krokant. Keer ze regelmatig.

  2. Kook de sperziebonen in weinig water met zout ca. 4 minuten. Doe de mix voor de kerriesaus samen met de melk in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Laat nog 1 minuut zachtjes doorkoken. 

  3. Schep de sperziebonen en de ui door de krieltjes en bak 1 minuut mee. Voeg de kerriesaus en de peterselie toe en breng op smaak met peper en zout. 

  4. Verdeel het bonenpannetje over 4 borden en leg er een kipschnitzel bij.

Misschien vind je dit ook wel lekker!