Lamskoteletjes met groene asperges

Lamskoteletjes met groene asperges

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Lamskoteletjes met groene asperges

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 lamskoteletten
    • 750 g groene asperges
    • 1 krulandijvie
    • 2 teentjes
    • olijfolie
    • peper
    • zout
    • 2 el (voor de dressing)
    • 2 el (voor de dressing)
    • 1 tl graanmosterd (voor de dressing)
    • 1 tl vloeibare honing (voor de dressing)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Spoel de asperges grondig (schillen hoeft niet). Stoom ze 15 minuten.
  2. Maak de sla schoon. Vermeng de olijfolie met de wijnazijn, de mosterd en de honing. Kruid naar smaak met peper en zout. Vermeng met de sla.

  3. Halveer de knoflookteentjes. Wrijf de lamskoteletjes aan beide kanten er mee in. Kruid ze met peper en zout. Rooster ze 3 minuten aan elke kant, in de grillpan of op de tafelgrill.

  4. Verdeel de sla en de asperges over de borden. Leg de koteletjes erbij. Serveer meteen met aardappeltjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!