Lamsstoofpot

Lamsstoofpot

Ik heb alle tijd Makkelijk Iets duurder

Lamsstoofpot

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g (ragout)
    • 6 plakjes
    • 500 g spruiten
    • 2 stengels witte selders (in grove stukken)
    • 4 rapen (in grote stukken)
    • 4 bakjes wortels (in grote stukken)
    • 0.25 savooikool (in grote stukken)
    • 2 preien (in grote stukken)
    • 2 stengels selderij (in grote stukken)
    • 100 g margarine (om in te bakken)
    • peper en zout
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Maak de groenten schoon, snijd in grote stukken.

  2. Stoof de groenten gedurende 10 minuten in de margarine.

  3. Voeg het vlees en de spekreepjes toe en laat 5 minuten meestoven.

  4. Overgiet met de lamsbouillon en stoof onder deksel ongeveer 45 minuten door tot alles mooi gaar is.

  5. Serveer met bruin boerenbrood.

Misschien vind je dit ook wel lekker!