Lasagna bolognese met spinazie en tomaat

Lasagna bolognese met spinazie en tomaat

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Lasagna bolognese met spinazie en tomaat

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 ml
    • 25 g cherrytomaatjes
    • 300 g
    • 225 g (diepvries)
    • 100 g
    • 1 pak Knorr wereldgerecht lasagne bolognese
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaatjes.

  2. Verhit een koekenpan en bak hierin het gehakt zonder olie of margarine rul. Roerbak vervolgens de spinazie en de tomaatjes 3 minuten op hoog vuur mee.

  3. Roer de melk, 250 ml water en de sausmix uit het pakket erdoor. Breng het aan de kook en laat het 2-3 minuten zachtjes doorkoken. (De saus blijft dun omdat straks in de oven de lasagne er nog vocht aan zal onttrekken.)

  4. Vet een ovenschaal in en maak laagjes van de lasagnebladen en de saus. Begin en eindig met een laagje saus. Strooi als laatste de geraspte kaas erover.

  5. Bak de lasagne in de oven in 30–40 minuten gaar.
Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!