Lasagne met kabeljauw, wilde spinazie en ricotta

Lasagne met kabeljauw, wilde spinazie en ricotta

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Lasagne met kabeljauw, wilde spinazie en ricotta

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 750 g
    • 250 g lasagnebladen
    • 2 blikken
    • 260 g kabeljauwen
    • 200 g dodoni feta
    • 50 g
    • 300 g (wilde) spinazie
    • 1 el olijfolie
    • 1 Italiaanse roerbakmix
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verhit de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg ui, wortel, selderij en knoflook toe en bak al roerend een paar minuten tot alles zacht is.

  2. Giet de tomaten erbij en laat de saus op lager vuur 15 minuten sudderen. Voeg de kabeljauw toe en laat nog 5 minuten verder sudderen. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Roerbak de spinazie in water in een wok tot het is geslonken en breng op smaak met peper en zout. Druk het water eruit in een zeef, roer de spinazie door de ricotta en de feta. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor op 180ºC.

  4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en bedek de bodem met lasagnevellen. Dan een laag tomatensaus, een laag spinazie-ricottamengsel en een laag lasagnevellen. Ga zo door tot alles op is en eindig met de ricotta. Bestrooi met geraspte kaas en bak de lasagne in 30 minuten goudbruin.

Misschien vind je dit ook wel lekker!