Lasagne Rio Mare

Lasagne Rio Mare

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Lasagne Rio Mare

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 tomaten
    • basilicumblaadjes
    • 50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
    • 0.5 ui
    • 2 blikjes tonijn in olijfolie (à 160 g)
    • 500 ml
    • 300 g
    • 4 courgettes
    • 200 g lasagnebladen
    • 30 ml olijfolie
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. 

  2. Snijd de courgette en de ui fijn en de tomaten in plakjes. Laat de tonijn uitlekken. Doe de olijfolie in een pan en fruit hierin de courgette en de ui. Voeg zout naar smaak toe.

  3. Meng de ricotta met het courgette-uimengsel en meng de bechamelsaus met de Parmezaanse kaas.

  4. Leg een lasagneblad in een ingevette ovenschaal en schep er wat van de bechamelsaus en wat van het courgette-uimengsel op. Leg er een paar plakjes tomaat, de tonijn en basilicumblaadjes op. Sluit af met een lasagneblad. Ga zo door totdat de saus op is.

  5. Zet de lasagne 30 minuten in de oven.

Misschien vind je dit ook wel lekker!