Lasagnette met champignons en gorgonzola

Lasagnette met champignons en gorgonzola

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Lasagnette met champignons en gorgonzola

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 ml
    • 1 komkommer (in dunne schijfjes)
    • 1 courgette (in blokjes)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 250 g kastanjechampignons (in stukjes)
    • 1 pak Knorr Wereldgerecht Lasagnette
    • 300 g
    • 1 el Blue Band Vloeibaar
    • 75 g gorgonzola
    • 400 ml
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ˚C. 

  2. Verhit 1 eetlepel margarine in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze kort mee.

  3. Voeg daarna de champignons en de courgette toe en bak deze 2 minuten mee.

  4. Voeg vervolgens de inhoud van het zakje ‘saus’, 400 ml melk en 300 ml water toe aan het gehaktmengsel en roer het goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het 1 à 2 minuten zachtjes doorkoken.

  5. Roer dan de gorgonzola door de saus. Roer als laatste de mini-lasagnebladen door de saus en breng het mengsel over in de ingevette ovenschaal (inhoud 1,5 l). Zet de ovenschaal in het midden van de oven en laat het gerecht in ca. 40 minuten gaar worden.

  6. Meng de inhoud van het zakje ‘dressing’ met 3 eetlepels olie en 3 eetlepels water en schep dit door de komkommerschijfjes.

  7. Serveer de lasagnette met de komkommersalade.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!