Lekkerbek met koolsalade

Lekkerbek met koolsalade

Met slimme tip van Sandra Ysbrandy
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Lekkerbek met koolsalade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 3 el Calvé Yofresh
    • 2 el vloeibare margarine
    • 1 bos radijsjes (in kwarten)
    • 300 g spitskool (koelvers)
    • 800 g aardappelschijfjes (koelvers)
    • 2 el (fijngehakt)
    • 1 zoete rode puntpaprika (in reepjes)
    • 4 lekkerbekjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit in een hapjespan 2 eetlepels olijfolie. Bak de aardappelschijfjes in 8 minuten goudbruin en gaar.

  2. Verhit in een koekenpan 3 eetlepels olijfolie. Bak de lekkerbekjes in 6 minuten goudbruin en krokant.

  3. Meng intussen de spitskool, radijsjes, paprika, yoghurtdressing en dille. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Verdeel de lekkerbekjes over 4 borden. Schep er wat salade bij. Serveer met de aardappelschijfjes en de rest van de salade.

  5. Tip van Sandra: vervang de witte kool in de koolsalade eens door rode kool. Dit geeft een prachtige kleur en is eens wat anders.

  6. Aantal kcal: ca. 603 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!