Lekkere gado gado met rijst

Lekkere gado gado met rijst

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Lekkere gado gado met rijst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 witte kool
    • 500 g sperziebonen
    • 4 el Calvé pindakaas
    • 1 el Conimex ketjap manis
    • 6 eieren
    • 1 blik kokosmelk
    • 300 g
    • 125 g taugé
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen.

  2. Kook de eieren in 8 minuten hard.

  3. Kook de sperziebonen in 6 minuten beetgaar. Voeg na 4 minuten de kool toe.

  4. Verwarm de pindakaas met de kokosmelk, de ketjap en peper (of sambal) en roer glad. 

  5. Doe de taugé in een vergiet. Giet de bonen en kool erbij en laat uitlekken. Pel de eieren en halveer ze. 

  6. Verdeel de rijst met de groenten en eieren over 4 borden.

  7. Schep er een lepel pindasaus over. Serveer met de rest van de pindasaus. Lekker met gefruite uitjes en kroepoek.

Ook lekker vegetarisch: Gebakken rijst met ei

Rijst feestelijker opdienen? Dat lukt eenvoudig met deze Paprikabootjes met rijst!

Lees ook: Dit lunchen kinderen over de hele wereld

Misschien vind je dit ook wel lekker!